Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nın 104.Yıl Dönümü Kutlama Programı Okulumuz Bahçesinde Saat: 10.30' da Kutlanacaktır.

Nis

Kütüphaneler Haftası Okuma Etkinlikleri,Okuma Yarışmaları,Anasınıfı Kardeşlerine Okuma,Abla ve Kardeş Okumaları ve Deprem Bölgesine Kitap Hediye Etme Kampanyası İle Kutlandı.

Nis

Orman Haftası öğrencilerimizin melodika gösterisi,şiirler ve bilgi verici metinlerle kutlandı.Emeği geçen 2/B Sınıf Öğretmeni ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz "Bayrağımızı Seviyoruz ve Ailece Yarışıyoruz"Projesi Sonuçlandı.Katılımcılara idaremiz tarafından katılım belgesi dağıtıldı.Dereceye giren eser sahipleri belgelerini aldılar.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi' nin 109.Yıl Dönümünde Tüm Kahramanlarımızı Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı' nın Kabulü ' nün 103.Yıl Dönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Ebediyete İntkal Etmiş Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle andık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Öğrencilerimiz Resim Sergisi Gerçekleştirdi.Kendilerine ve Öğretmenlerine Teşekkür Ederiz.

Şbt

Okulumuzda "Sivil Savunma Etkinliği" bugün öğrenciler için heyecan dolu  geçti.Deprem tatbikatında çek,kapan,tutun pozisyonunu gerçekleştirdik.İtfaiyenin çıkan yangını ,yangın tüpü ile söndürmesi ve yaralı öğrencinin dramatize edilmesi öğrencilerin ilgi ile etkinliğe katılımını sağladı.

Şbt

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün Düzenlediği Proje Kapsamında Öğrencilerimiz Hem Okuyor,Hem Kazanıyor.

Şbt

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde düzenlenmiş olan Edremit Kitap Dostları Projesinde 2.3.ve 4.Sınıflar arası ödüllü kitap okuma yarışmasına tüm öğrencilerimizin aktif katılımlarını bekliyoruz.

Ock

Okulumuz 3/A ve 2/B Sınıfı Öğrencileri Enerji Tasarrufu Haftası Programını dövizler ve şarkılarla,bilgi verici yazılar ile kutladılar.Kendilerini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencisi Elanur Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Düzenlenen Adalet Konulu Yarışmada Okulumuzu Başarı ile Temsil Edip Ödülünü Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün Düzenlediği Törende Almıştır.Kendisini ,Öğretmenini ve Ailesini Tebrik Ederiz.

Ock

Yaşadığımız yörenin yerel özellikleri hakkında 4.Sınıf öğrencileri düzenledikleri etkinlik ile bilgi edindiler.

Ara

4/A Sınıfı Fen Bilgisi dersinde" Mıknatıs Deneyleri Etkinliği"İle Derslerini İşlediler.Kendilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ara

1/B Sınıfı öğrenci ve velileri heyecanla killerini şekillendirdiler.1/B Sınıfı Öğretmeni Zafer Yıldırım,Görsel Sanatlar Dersinde İşbirliğinin Önemini Vurguladı.Kendilerini tebrik eder ve nice çalışmalara imza atmalarını temenni ederiz.