Ock

Yaşadığımız yörenin yerel özellikleri hakkında 4.Sınıf öğrencileri düzenledikleri etkinlik ile bilgi edindiler.

Ara

4/A Sınıfı Fen Bilgisi dersinde" Mıknatıs Deneyleri Etkinliği"İle Derslerini İşlediler.Kendilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ara

1/B Sınıfı öğrenci ve velileri heyecanla killerini şekillendirdiler.1/B Sınıfı Öğretmeni Zafer Yıldırım,Görsel Sanatlar Dersinde İşbirliğinin Önemini Vurguladı.Kendilerini tebrik eder ve nice çalışmalara imza atmalarını temenni ederiz.

Ara

Tutum ,Yatırım ve Türk Malları Haftası' nda Şarkılar,Şiirler ile Kutlama Programı Düzenledik.Katkılarını Sunan Öğrenci ve Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası ,Şiirler ve Bilgilendirici Metinlerle Kutlandı.

Pano ve Programın Hazırlanmasında Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Değerli hayırsever Fernur Sözen Hanım,Altınoluk Mahallesi Muhtarları

Ebru Hanım,Dilek Hanım,Aydın Bey ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yetkilileri 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ziyaretimize geldiler.Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

Ölümünün 85.Yıl Dönümünde Ata' mızı rahmet ve minnetle anıyoruz...

Kas

Okulumuz hayırseveri Fernur Sözen Hanım, öğrencilerimize kendi yazdığı kitapları imzalayıp hediye ederek bizleri çok mutlu ettiler.Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti Devleti' nin 100.Yıl Dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ve Ebediyete İntikal Eden Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Okulumuz Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 25 Ekim 2023 Çarşamba Günü Saat 15.00' da Okulumuz Bahçesinde Gerçekleştirilecektir.

Katılımlarınızı Rica Ederiz.

Ekm

Edremit İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuzda" Ağız ve Diş Sağlığı" eğitimi verildi.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde 3.Sınıf Öğrencileri ve öğretmenleri başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Olmak üzere bu vatan uğrunda canını ortaya koymuş aziz şehitlerimizi rahmet ile andık.

Eyl

Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı Emrinde Görevli 6. Jandarma Motorize Trafik Tim Komutanlığınca 25/09/2023 Tarihinde ,Okulumuzda Öğrencilere Yönelik Trafik Semineri 100 Öğrenci ve 5 Öğretmenimize Verilmiştir.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Kutlama Programı şiirler,şarkılar,müzik dinletisi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.