Eyl

2023/2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar Ciğer' in Mesajları.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı' nın 101.Yıl Dönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere,Vatanı Uğruna Mücadele Eden Aziz Şehitlerimizi,Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

Ağu

Okulumuz 1.Sınıf Öğrencilerinin Kura Çekimi 4 Eylül 2023 saat 09.30' da okulumuz bahçesinde gerçekleşecektir.Tüm Veli ve öğrencilerimiz davetlidir.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Aziz Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Yad Ediyoruz.Ruhları Şad Olsun.

Kas

Kitapsız büyüyen çocuk, susuz ağaca benzer.
,

Kas

Her ölüm yıl dönümünde Atamıza bir kez daha saygı duyar, bize kattıklarını idrak etmeye ve bize miras bıraktığı hedeflere ulaşmak için duygularımızı açığa çıkarırız ve neler yapabileceğimizi düşünürüz.

Ekm

İlköğretim Haftası Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin Hazırladığı Programlar ile Coşku İçinde kutlandı.

Haz

Okulumuz anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Funda Gedik ve Aycan Dürüst tarafından düzenlenen Anneler Günü kutlaması yapıldı.

Kas

Ebediyete intikalinin 76. yılında Ulu Önder Atatürk’ü anma programı, Atatürk Büstümüze çiçeklerin konulmasıyla başladı, saatler 09.05’i gösterdiği sırada siren sesleriyle birlikte iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımız yarıya indirildi.